Gjort tidigare
Man kan inte leva på gamla meriter men det är ändå med viss glädje jag nämner några fysiska aktiviteter som jag har gjort tidigare.  Under 2020 sprang jag Sydkusten Ultra 100 km mellan Falsterbo Fyr och Ale Stenar (Kåseberga) den 21 juni. Film kan ses nedan. Jag sprang också Dark Trail 100 miles i oktober (bröt dock efter 120 km då jag tyckte det räckte). 

Några äldre fysiska aktiviteter är bl a: enhjulscykling Haparanda - Ystad 200 mil på 23 dagar, Sveriges förmodligen längsta triatlon Treriksröset - Smygehuk 220 mil på 16 dagar, 70 mil spring på 8 dagar Hörby - Stockholm, baklängesspring Broloppet och Stockholm Marathon samt diverse ultror som Lejonbragden, Ultravasan,  Simris Alg Ultra, Swedish Alpine Ultra och Kullamannen (del av). Det är bara en handfull av alla gamla utmaningar och projekt som jag utfört men ovanstående får räcka att omnämna. 


Nedan finns tre filmer, den första är då jag sprang Swedish Alpine Ultra 2019 från Nikkaluokta till Abisko, 106 km. Den andra är med några av mina gamla meriter som löpning Hörby - Stockholm 70 mil på 8 dagar, Veckans kanon i TV4-sporten och enhjulscykling Haparanda - Ystad 200 mil på 23 dagar. Den tredje är en film om vad jag tycker är de tio bästa Skåneledsetapperna.  En film som väl får visa på min höga målsättning att fullfölja det jag planerar, då jag bestämde mig för att springa och filma hela Skåneleden, 130 mil 2019.  Nya projekt och lopp kan läsas om i min blogg här på sidan.