Aktuella, kommande och äldre projekt och utmaningar

Aktuellt

Avslutade i början av oktober 2019 mitt stora Skåneledsprojekt  som inneburit att jag sprungit hela Skåneledens varenda etapp och dokumenterat dem  i film och foto på min sida skaneled.se totalt spring drygt 125 mil. I november kommer jag att deltaga i mitt troligen sista ultralopp Kullamannen Ultra drygt 17 mil. Att jag skriver sista är för mitt vänstra knä som närmar sig ett knäbyte (artros av hög grad) och som gör att varje steg jag tar på ojämn mark verkligen känns som värk.   Hur som helst så är här en länk till mitt 125 mil långa  Skåneledsprojekt. Då jag inte klarade Kullamannen Ultra i nov 2019, så har jag anmält mig till 2020 års.

Nya projekt/utmaningar

Har ännu inte bestämt kommande projekt/utmaningar men det blir definitivt något som har att göra med Skåne och förmodligen på hjul (cykel och/eller enhjuling). Jag har några ideer men jag kommer att fundera i två månader till slutet av 2019 innan jag tar ett beslut.  För projektet ska vara genomtänkt, realistiskt och ge mig stor glädje samt också vara andra till nytta. Vad gäller ultralopp/långlopp för 2020 så blir det som skrivet ovan ett nytt Kullamannen  och det återuppstådda Lejonbragdsloppet i Lund i maj 2020, dock bara 50 km, som är ett asfaltslopp.  Med mina taskiga knän så kommer jag att helt få gå över till spring på asfalt och grusvägar så småningom.  Borde egentligen  gjort det för länge sedan men jag älskar ju så innerligt att springa i naturen och dessutom långt så jag tar smärtan, "som en man" hi hi hi. 

Äldre projekt/utmaningar

Några gamla meriter är bl a: enhjulscykling Haparanda - Ystad 200 mil på 23 dagar, Sveriges förmodligen längsta triatlon Treriksröset - Smygehuk 220 mil på 16 dagar, 70 mil spring på 8 dagar Hörby - Stockholm, baklängesspring Broloppet och Stockholm Marathon samt diverse ultror som Lejonbragden, Ultravasan, Simris Alg Ultra, Swedish Alpine Ultra och Kullamannen  (delvis bröt efter 10 mil i Mölle). Det är bara en handfull av alla gamla utmaningar och projekt jag gjort i stor glädje.  Nedan är en film med några av mina gamla meriter som löpning Hörby - Stockholm 70 mil på 8 dagar, Veckans kanon i TV4-sporten och enhjulscykling Haparanda - Ystad 200 mil på 16 dagar mm.